Slovensko-nemška gospodarska zbornica v sodelovanju z Bayern Fit for Partnership pod okriljem bavarskega Ministrstva za gospodarstvo, deželni razvoj in energijo vabi na delegacijsko potovanje na Bavarsko. Osrednje teme potovanja, ki bo potekalo med 16.4. in 19.4.2024, so rešitve v logistiki in transportu na področjih cestnega, železniškega in letalskeg prometa. V okviru potovanja imajo slovenski udeleženci edinstveno priložnost, da se seznanijo z najnovejšim razvojem in priložnostmi na področju logistike in transporta ter navežejo dragocene poslovne stike na Bavarskem.

Datum: 16.04 - 19.04.2024  


Kraj: Bavarska, München  



Število udeležencev: 14* 

* Bavarsko Ministrstvo za gospodarstvo bo med prijavami izbralo končne udeležence. To pomeni ekskluzivnost za vsa izbrana podjetja. Po smirnicah ministrstva se lahko potovanja udeleži zgolj en predstavnik na podjetje.


Storitve: Delegacijsko potovanje je financirano s strani Bavarskega državnega ministrstva za gospodarstvo, deželni razvoj in energijo, ki udeležencem delegacije zagotovi:

  • 3x nočitev v hotelu ter prehrano,
  • avtobusni prevoz na Bavarskem.


Stroški:   Udeleženci delegacije poravnajo:

  • dnevni pavšal v višini 85 EUR na dan (skupno 255 EUR), ki je predpisan s strani ministrstva ter
  • individualni prevoz v München in nazaj.



PREDNOSTI UDELEŽBE 

Bavarska regija se je uveljavila kot vodilna lokacija na področju rešitev v logistiki in transportu ter se hkrati označuje kot pionir na področju razvoja tehnologij za optimizacijo transportnih procesov. Delegacijsko potovanje vam ponuja:



  •  Srečanje z vodilnimi v industriji: Srečanje z visokimi predstavniki podjetij, raziskovalnih ustanov in vladnih agencij na Bavarskem, ki so specializirani v sektorju logistike in transporta.
  •   Izmenjavo izkušenj: Odkrijte, kako Bavarska izkorišča svoje strokovno znanje na področju logistike in transporta, ter načine uvajanja inovativnih pristopov za izboljšanje učinkovitosti.
  •   Poslovne priložnosti: Spoznajte potencialna poslovna partnerstva, naložbene priložnosti in projektna sodelovanja na Bavarskem.
  •   Predstavitve tehnologij: Imeli boste priložnost pridobiti vpogled v najnovejše inovacije, tehnologije in pristope v bavarski logistični in transportni industriji.


PROGRAM POTOVANJA VKLJUČUJE 

  •  Obsežen vpogled na bavarsko regijo in ciljno panogo.
  • Sodelovanje na strokovnem sejmu ter seminarskem programu, kjer boste spoznali inovativne rešitve, tehnologije in znanje z Bavarske.
  • Dogodke za mreženje in poslovna srečanja z bavarskimi podjetji in organizacijami.
  • Individualne pogovore z bavarskimi proizvajalci in ponudniki rešitev.
  • Kulturne dejavnosti in kulinarična doživetja za uživanje v bavarski gostoljubnosti.


PRIJAVE 

Za prijavo je potrebna registracija in prijava z izpolnjenim obrazcem najkasneje do 16. 03. 2024. 


Prijava z izpolnjenim obrazcem še ne zagotavlja udeležbe! Vaša prijava bo nato posredovana Bavarskemu državnemu ministrstvu za gospodarstvo, deželni razvoj in energijo, ki bo izbralo sodelujoča podjetja. O končni izbiri nemškega ministrstva boste obveščeni tudi z naše strani.


Prepričani smo, da bo to delegacijsko potovanje za vaše podjetje izjemno zanimivo in vam bo odprlo nove perspektive na področju logistike in transporta.  

Veselimo se, da vas bomo lahko pozdravili na Bavarskem in skupaj spoznali prihodnost logistike in transporta. 



Za dodatne informacije in vprašanja smo vam z veseljem na voljo! 

Sponsors and Partners